Hlávkový salát se zeleninou a ovocem
10 min.
Ingredience
- 2kusyPomeranče
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 1lžičkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 20mililitrůPomerančová šťáva
- 120gramůDatle
- 2kusyMrkev kořen
- 1kusSalát hlávkový
- 0,25šálekMandle
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
8 g
Cukr
32 g
Postup přípravy
- 1Listy salátu položíme na dno misek a na ně dáme nastrouhanou mrkev. Oloupané pomeranče rozdělíme na dílky a rozložíme do mísy na obvod kolem mrkve, vložíme datle a mandle. Smícháme citonovou a pomerančovou šťávu, cukr, sůl a směs nalijeme na salát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.