Hlemýždi se slaninou
27 min.
Ingredience
- 40mililitrůKoňak Armaňak
- 120gramůAnglická slanina
- 40gramůMáslo čerstvé
- 80gramůŠalotka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůHlemýždi
- 200mililitrůVývar telecí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
20 mg
Cukr
220 mg
Postup přípravy
- 1Slaninu namočíme do vroucí vody, ihned vyjmeme a necháme okapat. Máslo rozehřejeme, přidáme na drobné kousky pokrájenou šalotku, slaninu a hlemýždě. Osolíme, opepříme, podlijeme armaňakem a vývarem.
- 2Vaříme 12 minut a ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.