Hlíva ústřičná s hořčicí

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
901 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlívu ústřičnou očistíme, odřízneme konce nožiček, houby omyjeme a osušíme.
  • 2
    Na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Hlavičky hlívy mírně osolíme, opepříme a rozložíme na cibuli. Zvolna dusíme do vysmahnutí tekutiny a pokud houby nezměknou, podlijeme vodou a dodusíme.
  • 3
    Měkké houby obrátíme, potřeme hořčicí, zaprášíme hladkou moukou a opečeme dozlatova.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené nebo opečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.