Holandské brambory
30 min.
Ingredience
- 750gramůBrambory
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory nakrájíme na kolečka a osolíme. Cibuli nakrájíme najemno.
- 2Do máslem vymazaného kastrolu vrstvíme střídavě brambory a cibuli. Vše podléváme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 10. 2016
Holandské brambory
Příjemná změna bramborové přílohy, jen jsem dala o trochu více brambor. Ale to jen proto, že někdy mám doma větší jedlíky. 😉 Příprava je rychlá. Palec nahoru.🙂