Holandský vaječný salát
0 min.
Ingredience
- 250gramůBrambory
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaOcet vinný
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 120gramůJablka
- 2kusyOkurky nakládané
- 120gramůSýr Eidam cihla 40%
- 60gramůŠunka dušená
- 1lžičkaOlej stolní
- 6kusůVejce slepičí
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1288 kcal
Bílkoviny
98 g
Tuky
72 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
17 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Vařená vejce a brambory nakrájíme nadrobno.
- 2Oloupaná jablka nakrájíme na kostičky, okurku, sýr a šunku také. Podle chuti přidáme worcester, olej a ocet.
- 3Vše dobře promícháme a podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.