Holoubata pečená se slaninou
40 min.
Ingredience
- 4kusyHoloubata
- 200gramůSlanina vepřová
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
747 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
55 g
Vláknina
20 mg
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Oškubaným holoubatům odřízneme krk, křídla a drápky, vykucháme je, omyjeme a osušíme. Prsa a stehna protkneme slaninou, uvnitř i vně je osolíme a opepříme.
- 2Maso zalijeme rozpuštěným máslem a pečeme bez podlévání jako kuře asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.