Hořčicová omáčka s vínem
20 min.
Ingredience
- 300gramůHořčice
- 100gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 100gramůJogurt bílý
- 2kusyCibule
- 1decilitrVíno červené
- 20gramůCukr krupice
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 10gramůCukr vanilka
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
369 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostky a mixérem rozmixujeme. Přeložíme ji do mísy, kam vlijeme smetanu, jogurt, víno, olej, hořčici, vysypeme vanilkový a krupicový cukr, citrónovou šťávu a vařečkou dobře promícháme, podle chuti osolíme, opepříme a ještě promícháme.
- 2Omáčku uskladňujeme na studeném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.