Hořická růžičková kapusta

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
11 g
Cukr
222 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Košťál každé kapustičky nařízneme do křížku a povaříme je ve vroucí osolené vodě 5-10 minut doměkka. Scedíme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme hořčičná semena, zakryjeme a smažíme 1-2 minuty, až semena přestanou praskat a máslo je světle hnědé, ale nepřepaluje se.
  • 3
    Kapustičky dáme do hrnce a mícháme, aby se prohřály a obalily v hořčičném másle.
  • 4
    Přidáme citronovou šťávu, podle chuti pepř a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.