Horká citrónová omáčka s cibulí
15 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 20gramůMáslo čerstvé
- 125mililitrůVíno bílé
- 250gramůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaCitronová kůra
- 1lžičkaCitronová šťáva
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
23 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve oloupeme a najemno nasekáme cibuli. V menším hrnci rozpustíme máslo a cibuli opečeme dosklovita.
- 2Přimícháme víno, smetanu, sůl a pepř, krátce povaříme.
- 3Nakonec přidáme citrónovou šťávu a kůru. Servírujeme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.