Horký vývar s plátkem masa
70 min.
Ingredience
- 800gramůHovězí maso zadní
- 200gramůZelenina kořenová
- 50gramůMorek
- 1lžičkaSůl
- 1hrstPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
185 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí maso uvaříme v osolené vodě spolu s kořenovou zeleninou tak, aby zůstalo křehké.
- 2Uvařené maso nakrájíme na plátky. Na každý talíř dáme jeden plátek masa, zalijeme horkým vývarem, přidáme uvařenou, nakrájenou zeleninu a kousek morku.
- 3Nakonec polévku hustě posypeme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.