Houbařovo kuře

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1016 kcal
Bílkoviny
83 g
Tuky
66 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře naporcujeme, osolíme a opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji.
  • 2
    Potom přidáme nakrájenou cibuli a necháme ji ve výpeku zesklovatět. Podlijeme vínem a zakryté poklicí dáme do trouby péci.
  • 3
    Když začne kuře červenat, posypeme je tymiánem, přidáme k němu očištěné a na plátky nakrájené houby a společně dopečeme. Nakonec zjemníme šťávu lžící kečupu.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.