Houbová omáčka s cibulí
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůŽampiony čerstvé
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceVíno bílé
- 350mililitrůMasový vývar
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve najemno nakrájíme cibuli, tu na másle opečeme dozlatova.
- 2Houby očistíme, propláchneme vodou, usušíme, nakrájíme a přimícháme k cibuli.
- 3Směs zalijeme vývarem a vínem, vaříme zhruba 10 minut.
- 4Nakonec omáčku ochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.