Houbová omáčka se smetanou

38 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
27 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
2 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve namočíme houby na 2 hodiny do vody. Poté vodu slijeme a přecedíme přes filtr. Houby omyjeme nasekáme a ve vodě z hub, kterou jsme přefiltrovali vaříme zhruba 20 minut.
  • 2
    Nasekanou šalotku osmahneme na másle dozlatova. Přimícháme sherry a vodu z uvařených hub.
  • 3
    Vzniklou omáčku přelijeme přes síto a povaříme, nakonec vmícháme smetanu a houby, když omáčka zhoustne, dochutíme jí solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.