Houbová polévka s rýží

120 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso omyjeme, vložíme do osolené vody, přivedeme k varu a uvaříme doměkka. Hotové maso vyjmeme, nakrájíme a odložíme stranou.
  • 2
    Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na rozehřátém másle. Ochutíme solí a estragonem.
  • 3
    Vývar z masa přivedeme k varu, nasypeme rýži a na mírném ohni uvaříme ne úplně doměkka. Chřest uvaříme, nakrájíme, přidáme spolu s masem a žampiony do vývaru, necháme krátce projít varem a podáváme.
  • 4
    Můžeme dochutit polévkovým kořením.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.