Houbová tortilla

35 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, omyté a dobře okapané hřiby nakrájíme na plátky, polijeme česnekovým olejem, přidáme pepř, sůl. Zvlášť rozšleháme vejce, přilijeme k hřibům.
  • 2
    Hřibovou směs s vejci nalijeme na rozehřátý olej a počkáme, až se pomalu srazí. Poté pokrm opatrně vyklopíme na talíř a následně opačnou stranou vrátíme na pánev, aby se nám tortilla opekla z obou stran.
  • 3
    Do hněda opečenou tortillu krájíme na kostky, které napichujeme na párátka, nebo můžeme použít napichovátka na jednohubky s tvořítkem.
  • 4
    Pokrm je chutný jak teplý, tak i studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.