Houbové hašé
50 min.
Ingredience
- 100gramůStrouhanka
- 2kusyVejce slepičí
- 500gramůHouby čerstvé
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaKmín celý
- 150gramůŽemle tuková
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
20 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné, na kousky nakrájené houby dusíme na másle s kmínem doměkka.
- 2Žemle nakrájené na plátky navlhčíme mlékem. Po 30 minutách k nim přidáme udušené houby, vejce a sůl. Podle potřeby přisypeme strouhanku a vše dobře promícháme.
- 3Směs nalijeme do pekáče na rozpálené máslo a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.