Houbové rizoto na bílém víně

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
19 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větším hrnci rozehřejeme olej, přidáme cibuli a smažíme doměkka, přimícháme nakrájené houby a tymián, smažíme 3 minuty, občas promícháme. Přisypeme rýži a smažíme další 3 minuty. Přilijeme víno, chvilku provaříme a pomalu přiléváme vývar po troškách, aby ho stihla rýže vsáknout, osolíme, opepříme.
  • 2
    Po 20 minutách by měla být rýže hotová, stáhneme z plotny a vmícháme máslo a parmazán.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.