Houbový salát s jahodami

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
23 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlívu ústřičnou očistíme, opláchneme pod studenou vodou, nakrájíme na tenké plátky a v pánvi na rozehřátém másle podusíme. Ochutíme solí, pepřem.
  • 2
    Oloupanou cibuli rozkrájíme na tenké plátky. Omytá rajčata a jahody pokrájíme na osminky.
  • 3
    Do misky dáme vinný ocet, malinový ocet, sůl, pepř a olivový olej. Vše dohromady metlou dobře prošleháme.
  • 4
    Do salátových misek rozdělíme hlívu ústřičnou, naaranžujeme rajčata, jahody, cibuli. Každou porci posypeme nasekaným koprem. Nakonec přidáme okapanou cizrnu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.