Houskové knedlíky se sezamem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
886 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
44 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
7 g
Cukr
634 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle rozkrojíme a vydlabeme střídku. Přelijeme ji teplým mlékem a necháme stát asi 10 minut. Potom přimícháme vejce a šlehačem zpracujeme hladké těsto.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém oleji opražíme sezamová semínka a vmícháme je do těsta spolu se solí.
  • 3
    Z těsta tvarujeme malé knedlíky, které vaříme ve vroucí osolené vodě asi 15 minut. Uvařené knedlíky vyjmeme a necháme dobře okapat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.