Hovězí carpaccio s mandlemi

17 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
226 mg
Cukr
120 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na opravdu velmi tenké plátky. Maso použijeme buď ze svíčkové nebo ze zadní kýty mladých býčků, plátky úhledně vyskládáme na servírovací talíř, osolíme, pokapeme olejem a posypeme strouhaným Parmezánem. V pánvi na sucho opražíme plátky mandlí, ještě teplé nasypeme na maso.
  • 2
    Nakonec pokrm opepříme čerstvě umletým pepřem z mlýnku a podáváme s natrhanými listy rukoly.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.