Hovězí carpaccio se sýrem

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
8 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
847 mg
Cukr
685 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso opláchneme pod tekoucí vodou a necháme oschnout. Následně jej pečlivě zabalíme a necháme 45 minut v mrazáku.
  • 2
    Po vyjmutí z mrazáku nakrájíme maso na co nejtenčí plátky. Tác si potřeme trochou oleje a vyskládáme na něj plátky masa. Smícháme dohromady citronovou šťávu, zbytek oleje, špetku soli a pepře.
  • 3
    Touto zálivkou zalijeme maso, nastrouháme na něj parmezán. Žampiony důkladně očistíme a nasekáme na malé kostičky.
  • 4
    Zeleninu společně se salátem pečlivě očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a necháme oschnout. Maso pokryjeme zeleninou, rukolou, houbami a zalijeme zbykem zálivky. Necháme chvilku odležet a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.