Hovězí carpaccio ve vinné marinádě
15 min.
Ingredience
- 20gramůCukr moučkový
- 150mililitrůOmáčka sójová
- 70mililitrůVíno rýžové čínské
- 70mililitrůOmáčka Teriyaki
- 400gramůHovězí svíčková
- 25mililitrůOlej olivový extra panenský
- 1špetkaPepř černý mletý
- 40gramůSezam - semena
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso vložíme na půl hodiny na mrazák, aby se lépe krájelo. V misce smícháme cukr, sójovou omáčku, rýžové víno, omáčku teriyaki a špetku pepře. Maso nakrájíme na velmi tenké plátky, vložíme do misky s omáčkou a necháme hodinu marinovat. Okapané maso upravíme na servírovací talíř, pokapeme panenským olejem, posypeme sezamem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.