Hovězí cibulová s vejcem
0 min.
Ingredience
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1250mililitrůHovězí vývar základní
- 250gramůCibule
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
12 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Vývar z masa nebo z kostí přivedeme k varu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do vývaru a povaříme asi 4 minuty.
- 2Do horké polévky vlijeme rozšlehaná vejce a necháme je srazit.
- 3Osolíme a posypeme jemně nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.