Hovězí citronová polévka
20 min.
Ingredience
- 60gramůCeler bulvový
- 5gramůPetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusCitrony
- 0,5litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
83 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
3 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
772 mg
Postup přípravy
- 1Do vývaru zavaříme očištěný, jemně nastrouhaný celer a po chvíli odstavíme z ohně.
- 2Přidáme jemně nakrájené, natvrdo uvařené vejce, nasekanou petrželku a citronovou šťávu.
- 3Polévku můžeme podávat i studenou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.