Hovězí grilované bifteky s omáčku salsa verde

15 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
133 g
Tuky
2 g
Vláknina
66 mg
Vápník
150 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Aby se biftek rovnoměrně propekl a zachoval tvar ovážeme ve střední výšce kolem každého nit. Maso potřeme olejem, ochutíme pepřem a pečeme na venkovním grilu nad žhavým uhlím po každé straně 3min pro krvavé steaky, 4min pro středně propečené nebo cca 6min pro dobře propečené steaky. Poté maso osolíme, necháme 5min odpočinout a odstraníme nit.
  • 2
    Podáváme teplé dozdobené např.kopečkem omáčky Salsa verde.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.