Hovězí guláš na zelenině
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 5dekagramůTuk
- 1kusKedlubna
- 1hrstHouby čerstvé
- 4kusyPaprika zelená
- 6kusůRajčata
- 3kusyMrkev kořen
- 1kusKvěták
- 300gramůBrambory
- 1špetkaSůl
- 500gramůGuláš hovězí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
693 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
30 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
14 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na tuku, přidáme mrkev, kedlubnu, květák, povařené ve slané vodě a pokrájené. Brambory uvaříme doměkka, nakrájíme na kostky, přidáme k zelenině i s
- 2pokrájenými houbami, podušenými na tuku.
- 3Potom přidáme papriky a rajčata, pokrájené.
- 4Vše promícháme a přidáme konzervu hovězího guláše i s omáčkou. Můžeme přisolit, nebo dochutit utřeným česnekem. Prohřejeme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.