Hovězí guláš na zelenině

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
693 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
30 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
14 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na tuku, přidáme mrkev, kedlubnu, květák, povařené ve slané vodě a pokrájené. Brambory uvaříme doměkka, nakrájíme na kostky, přidáme k zelenině i s
  • 2
    pokrájenými houbami, podušenými na tuku.
  • 3
    Potom přidáme papriky a rajčata, pokrájené.
  • 4
    Vše promícháme a přidáme konzervu hovězího guláše i s omáčkou. Můžeme přisolit, nebo dochutit utřeným česnekem. Prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.