Hovězí guláš s celerem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na větší kousky a opečeme nasucho v teflonové pánvi. Podlijeme vodou, dusíme do poloměkka.
  • 2
    Následně k masu přidáme na nudličky rozkrájený, očištěný celer a asi 15 minut před dovařením přidáme na čtvrtky pokrájená, oloupaná rajčata.
  • 3
    Pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou, kterou jsme rozmíchali ve vodě, chvíli povaříme a nakonec přidáme kousek másla.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.