Hovězí guláš s celerem
80 min.
Ingredience
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 800gramůHovězí kližka
- 400gramůCeler bulvový
- 200gramůRajčata
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na větší kousky a opečeme nasucho v teflonové pánvi. Podlijeme vodou, dusíme do poloměkka.
- 2Následně k masu přidáme na nudličky rozkrájený, očištěný celer a asi 15 minut před dovařením přidáme na čtvrtky pokrájená, oloupaná rajčata.
- 3Pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou, kterou jsme rozmíchali ve vodě, chvíli povaříme a nakonec přidáme kousek másla.
- 4Podáváme s vařenými bramborami nebo s těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.