Hovězí guláš se zelím

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
583 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
33 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
10 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, zelí scedíme a trochu pokrájíme, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, osolíme, opepříme, okmínujeme a chvilku podusíme. Jakmile se šťáva vysmahne na tuk, zaprášíme paprikou, moukou, promícháme s tukem, orestujeme a zalijeme vodou. Půl hodiny před koncem vaření přidáme zelí s paprikou a dovaříme.
  • 3
    Guláš rozdělíme na talíře a podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.