Hovězí hranolky na červeném víně

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
240 mg
Cukr
570 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a zlehka opečeme na oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli, osmahneme, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme trochou vody, rozmícháme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Maso zvolna dusíme do měkka a během dušení mírně podléváme vodou. Před koncem dušení vmícháme červené víno a kečup.
  • 3
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.