Hovězí hranolky na červeném víně
80 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžíceVíno červené
- 80gramůKečup
- 400gramůHovězí maso zadní
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
240 mg
Cukr
570 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a zlehka opečeme na oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli, osmahneme, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme trochou vody, rozmícháme, osolíme a opepříme.
- 2Maso zvolna dusíme do měkka a během dušení mírně podléváme vodou. Před koncem dušení vmícháme červené víno a kečup.
- 3Podáváme s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.