Hovězí hranolky v ostré směsi
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 40gramůSádlo škvařené
- 400gramůHovězí maso zadní
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůLečo sterilované
- 2kusyFeferony
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5litrVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
19 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
558 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme omyté, na hranolky nakrájené hovězí maso a za stálého míchání je opékáme, až se vydusí na tuk. Osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme vývarem, rozmícháme a dusíme.
- 2Po chvíli přidáme sterilované lečo a očištěné, nasekané feferonky. Za častého míchání a podlévání vývarem dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.