Hovězí hranolky v ostré směsi

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
19 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
558 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme omyté, na hranolky nakrájené hovězí maso a za stálého míchání je opékáme, až se vydusí na tuk. Osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme vývarem, rozmícháme a dusíme.
  • 2
    Po chvíli přidáme sterilované lečo a očištěné, nasekané feferonky. Za častého míchání a podlévání vývarem dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.