Hovězí játra na slanině

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
24 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
806 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a opláchnutá játra zbavíme blan a nakrájíme na drobné plátky.
  • 2
    Nakrájíme najemno cibuli a osmahneme na sádle a částečně rozpuštěné slanině (nakrájené na kostičky) dozlatova.
  • 3
    Přidáme játra, krátce opečeme, ochutíme pepřem a kmínem, krátce promícháme a zalijeme vodou. Uvedeme do varu a dusíme pod pokličkou doměkka.
  • 4
    Hotová játra nesolíme, až nakonec se osolí šťáva.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.