Hovězí jazyk vařený
70 min.
Ingredience
- 1kusMrkev kořen
- 1kusHovězí jazyk
- 1kusPetržel kořen
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 2litryVoda pitná
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hovězí jazyk si omyjeme pod tekoucí studenou vodou, přistavíme do studené vody a vaříme mírným varem do měkka.
- 2Očištěnou a pokrájenou zeleninu k jazyku dáme vařit až v poslední půlhodině varu.
- 3Uvařený jazyk dáme na chvilku do studené vody, aby se nám lépe loupal a poté nakrájíme na tenké plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.