Hovězí karbanátky s houbovou omáčkou

30 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
37 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté hovězí maso v míse promícháme s vodou, solí a kořením.
  • 2
    Z hmoty tvoříme placičky, obalujeme je v mouce a smažíme na oleji. Hotové karbanátky uchováme na teple.
  • 3
    Do oleje vmícháme nahrubo krájenou cibuli, plátky očištěných hub a orestujeme. K měkkým houbám přimícháme rajčatový protlak a lehce osmažíme.
  • 4
    Karbanátky servírujeme přelité houbovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.