Hovězí kostky s okurkami
80 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí maso přední
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyCibule
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaSůl
- 20gramůMáslo čerstvé
- 2kusyOkurky nakládané
- 4lžíceSádlo škvařené
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
28 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle do zlatova. Přimícháme papriku, osmahneme a přidáme omyté, na kostičky pokrájené maso. Za stálého míchání je opékáme do červena. Osolíme, opepříme, poprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme vodou, za stálého míchání přivedeme do varu.
- 2Nakonec přidáme na kostičky rozkrájené okurky, osmahnuté na másle, vše krátce podusíme.
- 3Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.