Hovězí kostky s okurkami

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
28 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle do zlatova. Přimícháme papriku, osmahneme a přidáme omyté, na kostičky pokrájené maso. Za stálého míchání je opékáme do červena. Osolíme, opepříme, poprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme vodou, za stálého míchání přivedeme do varu.
  • 2
    Nakonec přidáme na kostičky rozkrájené okurky, osmahnuté na másle, vše krátce podusíme.
  • 3
    Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.