Hovězí kýta na pivě

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
26 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu si nakrájíme a vyškvaříme ji na pánvičce. Omyté maso nakrájíme na nudličky a opečeme na vyškvařené slanině. Osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě téměř doměkka.
  • 2
    Do pekáčku střídavě urovnáme maso posypané tymiánem a potřené hořčicí a vrstvy cibule nakrájené na kolečka. Postup opakujeme, vrchní vrstvu tvoří cibule. Vlijeme výpek z masa, vše zalijeme pivem a zapečeme v troubě. Když cibule na povrchu změkne, maso je hotové.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.