Hovězí maso dušené na hořčici

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
13 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
230 mg
Cukr
530 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, osolíme opepříme a potřeme horčicí.
  • 2
    Slaninu vyškvaříme v kastrole, přidáme máslo, pokrájenou cibuli a zlehka osmahneme. Poté přidáme maso a po všech stranách opečeme. Jakmile je opečeme, mírně je podlijeme a přikryté dusíme do měkka.
  • 3
    Šťávu zahustíme moukou smíchanou s kouskem másla a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.