Hovězí maso dušené na smetaně

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
26 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
307 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, osolíme opepříme.
  • 2
    Slaninu vyškvaříme v kastrole, přidáme máslo, pokrájenou cibuli a zlehka osmahneme. Poté přidáme maso a po všech stranách opečeme. Jakmile je opečeme, mírně je podlijeme a přikryté dusíme do měkka.
  • 3
    Šťávu zahustíme kyselou smetanou smíchanou s 1 lžící mouky a za stálého míchání povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.