Hovězí maso dušené s fazolkami

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
18 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí kýtu nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno.
  • 2
    V kastrůlku rozpálíme olej, přisypeme maso, osolíme, opepříme, zprudka orestujeme, přisypeme cibuli, osmahneme, podlijeme 150 ml vody, přihodíme půlku masoxu, provaříme a zvolna dusíme půl hodiny. Maso vyndáme, šťávu necháme vysmahnout na tuk, zasypeme moukou, orestujeme, přidáme scezené fazolky, maso, přilijeme 200 ml vody a dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.