Hovězí maso dušené s fazolkami
75 min.
Ingredience
- 240gramůHovězí kýta
- 60gramůCibule
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 250gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 5gramůMasox
- 5gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 350mililitrůVoda pitná
- 10gramůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
18 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Hovězí kýtu nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno.
- 2V kastrůlku rozpálíme olej, přisypeme maso, osolíme, opepříme, zprudka orestujeme, přisypeme cibuli, osmahneme, podlijeme 150 ml vody, přihodíme půlku masoxu, provaříme a zvolna dusíme půl hodiny. Maso vyndáme, šťávu necháme vysmahnout na tuk, zasypeme moukou, orestujeme, přidáme scezené fazolky, maso, přilijeme 200 ml vody a dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.