Hovězí maso dušené se šunkou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
763 mg
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dva plátky zadního hovězího masa silně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. Anglickou slaninu, cibuli a drůbeží šunku nakrájíme nadrobno.
  • 2
    V kastrůlku rozpálíme olej, přiložíme plátky masa, zprudka je osmahneme z obou stran, podlijeme troškou vody a zvolna dusíme doměkka. Mezitím v pánvi rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli, šunku, orestujeme a odstavíme.
  • 3
    Plátky masa upravíme na talíře a posypeme cibulí a šunkou na slanině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.