Hovězí maso dušené se žampiony a vínem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
13 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
695 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, osolíme a opečeme. Přilijeme trochu vývaru a dusíme téměř doměkka.
  • 2
    Potom přidáme na kousky nakrájené žampiony, pepř a ještě 10 minut podusíme. Maso vyjmeme a uložíme na teplé místo.
  • 3
    Do šťávy z masa přidáme rajčatový protlak, přilijeme víno a necháme 10 minut povařit. Nakonec vložíme maso a na mírném ohni vše povaříme asi 5 minut.
  • 4
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.