Hovězí maso na celeru

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
496 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a celer oloupeme a nastrouháme.
  • 2
    Plátky hovězího masa naklepeme, opepříme, posolíme, okmínujeme, obalíme v mouce a po obou stranách na tuku usmažíme.
  • 3
    Když je maso upečené, přidáme k němu do výpeku cibuli a celer a chvíli opékáme. Potom přilijeme horkou vodu a dusíme do změknutí.
  • 4
    Vznikne omáčka, kterou nemusíme zahušťovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.