Hovězí maso na celeru
60 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 0,5kusCeler - nať
- 500gramůHovězí maso zadní
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
496 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a celer oloupeme a nastrouháme.
- 2Plátky hovězího masa naklepeme, opepříme, posolíme, okmínujeme, obalíme v mouce a po obou stranách na tuku usmažíme.
- 3Když je maso upečené, přidáme k němu do výpeku cibuli a celer a chvíli opékáme. Potom přilijeme horkou vodu a dusíme do změknutí.
- 4Vznikne omáčka, kterou nemusíme zahušťovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.