Hovězí maso na majoránce
50 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 240gramůHovězí maso zadní
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůOlej stolní
- 1špetkaMajoránka
- 1šálekVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
14 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
230 mg
Cukr
426 mg
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na oleji.
- 2Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a přidáme k cibuli. Necháme osmahnout.
- 3Potom přidáme majoránku, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.