Hovězí maso na pepři

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
958 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.
  • 2
    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na tuku. Do základu přidáme nakrájené maso, osolíme je, za stálého míchání osmahneme, přidáme drcený pepř, mírně podlijeme vodou a dusíme pod poklicí půl hodiny. Během dušení občas zamícháme a podléváme vodou.
  • 3
    Nakonec vydusíme šťávu na tuk, zaprášíme ji prosátou moukou, rozmícháme a za občasného promíchání zvolna dusíme maso v omáčce doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.