Hovězí maso na zázvoru
80 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí maso zadní
- 1špetkaSůl
- 0,5kusPolévkové kostky Vitana
- 1lžičkaZázvor mletý
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceOlej stolní
- 60gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusCibule
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
774 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme na nudličky maso a se zázvorem promícháme, osolíme, přidáme papriku a prolisovaný česnek.
- 220 minut necháme odležet a poté na rozehřátém oleji opečeme.
- 3Na pánvi zesklovatíme slaninu a cibuli zpěníme.
- 4Přidáme maso i s vypečenou šťávou, zasypeme hladkou moukou a opražíme.
- 5Podlijeme teplou vodou s kouskem masoxu, promícháme a 50 minut dusíme v papiňáku.
- 6Poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.