Hovězí maso pečené po vlámsku

160 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
37 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na větší plátky, cibuli pokrájíme na kolečka, bylinky posekáme. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme plátky masa, osolíme, opepříme a zprudka opečeme.
  • 2
    Do máslem vymazaného pekáčku pokládáme střídavě vrstvu masa a vrstvu cibule. Povrch posypeme bylinkami.
  • 3
    Do pánve od masa nalijeme pivo, vývar, osladíme trochou cukru, přivedeme k varu, zahustíme tmavou jíškou, povaříme ještě 1 minutu a zalijeme maso s cibulí v pekáči. Zakryjeme alobalem, propíchneme na 4 různých místech a pečeme 2 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.