Hovězí maso po makedonsku

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme.
  • 2
    Osolené a opepřené maso spolu s cibulí opečeme na horkém oleji. Přidáme papriku, necháme zpěnit, podlijeme vodou, přidáme rajčatový protlak a dusíme doměkka.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme prosátou moukou, osmahneme a zalijeme vodou. Vše povaříme.
  • 4
    Nakonec do šťávy vložíme měkké maso a zvlášť uvařenou, na kostičky nakrájenou mrkev, celer a fazolové lusky. Přilijeme červené víno, přisolíme a dobře provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.