Hovězí maso s lilky
140 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 1000gramůHovězí maso přední
- 1decilitrOlej rostlinný
- 1000gramůLilek
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1litrVoda pitná
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
710 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
48 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
10 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky, zalijeme vodou a vaříme.
- 2V kastrolu na oleji (nebo na sádle) osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli.
- 3Omyté lilky oloupeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme asi 20 minut stát. Potom je vymačkáme, vložíme do kastrolu s cibulí a osmažíme. Přidáme mletou papriku, zaprášíme moukou a krátce osmahneme. Vše přidáme do hrnce s vařeným hovězím masem. Dále zvolna vaříme, dokud omáčka nezhoustne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.