Hovězí maso s lilky

140 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
710 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
48 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
10 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky, zalijeme vodou a vaříme.
  • 2
    V kastrolu na oleji (nebo na sádle) osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli.
  • 3
    Omyté lilky oloupeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme asi 20 minut stát. Potom je vymačkáme, vložíme do kastrolu s cibulí a osmažíme. Přidáme mletou papriku, zaprášíme moukou a krátce osmahneme. Vše přidáme do hrnce s vařeným hovězím masem. Dále zvolna vaříme, dokud omáčka nezhoustne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.