Hovězí maso s mrkví a brokolicí
130 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 600gramůHovězí maso zadní
- 1kusFeferony
- 4kusyBobkový list
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 500gramůBrokolice
- 2lžíceOlej rostlinný
- 100gramůProtlak rajčatový
- 500gramůMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
11 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, krátce osmahneme na rozehřátém oleji a chvíli podusíme.
- 2Přidáme oloupanou, nahrubo nakrájenou cibuli, rajčatový protlak, nasekanou feferonku, bobkový list a sůl. Zalijeme vodou a dusíme asi 60 minut.
- 3Potom přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a po dalších 30 minutách přidáme očištěnou, na růžičky rozebranou brokolici. Vše dusíme ještě 20 minut doměkka.
- 4Podáváme s rýží nebo s těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.