Hovězí maso s mrkví a brokolicí

130 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
11 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky, krátce osmahneme na rozehřátém oleji a chvíli podusíme.
  • 2
    Přidáme oloupanou, nahrubo nakrájenou cibuli, rajčatový protlak, nasekanou feferonku, bobkový list a sůl. Zalijeme vodou a dusíme asi 60 minut.
  • 3
    Potom přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a po dalších 30 minutách přidáme očištěnou, na růžičky rozebranou brokolici. Vše dusíme ještě 20 minut doměkka.
  • 4
    Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.