Hovězí maso se skořicí
110 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 800gramůHovězí maso zadní
- 4lžíceOlej rostlinný
- 500mililitrůVoda pitná
- 300gramůBrambory
- 4kusySkořice celá
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
16 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
24 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme n v kastrole na oleji, přidáme maso a pod pokličkou chvíli dusíme.
- 2Potom přidáme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, mírně podlijeme vodou a přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Za občasného podlévání dusíme doměkka.
- 3Před koncem dušení přidáme celou skořici a podusíme ještě 5 minut.
- 4Podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.