Hovězí maso se skořicí

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
16 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
24 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme n v kastrole na oleji, přidáme maso a pod pokličkou chvíli dusíme.
  • 2
    Potom přidáme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, mírně podlijeme vodou a přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Za občasného podlévání dusíme doměkka.
  • 3
    Před koncem dušení přidáme celou skořici a podusíme ještě 5 minut.
  • 4
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.