Hovězí maso se žampiony
90 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 0,5kilogramHovězí maso přední
- 30dekagramůŽampiony čerstvé
- 250mililitrůZakysaná smetana
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 4lžíceSádlo škvařené
- 1hrstMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
34 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji.
- 2Vložíme nakrájené hovězí maso, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka.
- 3Poté přidáme nakrájené žampiony a dusíme doměkka. Stále podléváme.
- 4Ve smetaně rozkvedláme mouku a zahustíme omáčku.
- 5Dochutíme solí a octem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.