Hovězí maso se žampiony

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
34 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji.
  • 2
    Vložíme nakrájené hovězí maso, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka.
  • 3
    Poté přidáme nakrájené žampiony a dusíme doměkka. Stále podléváme.
  • 4
    Ve smetaně rozkvedláme mouku a zahustíme omáčku.
  • 5
    Dochutíme solí a octem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.